• 10% kassa code korting
  • Afhalen ? Bestel vandaag = morgen afhalen
  • Verzendkosten 3,75
  • 06 3956 8656
  • info@schminkwinkel.com
  • 10% kassa code korting
  • Afhalen ? Bestel vandaag = morgen afhalen
  • Verzendkosten 3,75
  • 06 3956 8656
  • info@schminkwinkel.com

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Op bestelling. Onder andere, wensballonnen, vuur fonteinen, sterretjes, en meer. Informeer naar onze prijs. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen.

Wensballonnen zijn miniatuur hetelucht ballonnen. Door de brander wordt de lucht in de ballon verwarmt en die warme lucht zorgt er vervolgens voor dat de wensballon stijgt, wat een een prachtig schouwspel oplevert. In de kleuren: rood, wit, blauw en oranje.

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Pieten kostuum in veel soorten en maten. De kostuums zijn beschikbaar in kindermaten tot XXL.

Zoekt u een voordelig pieten kostuum voor uw zoon of dochter, informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.

De levertijd van de pieten pakken is ongeveer 3 werkdagen.

Pieten schmink in diverse kleuren, is uit voorraad leverbaar in onze afdeling, schmink producten.

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Voor het Oktoberfest, kunnen wij een groot assortiment aan Lederhosen en dirndl's leveren.

Lederhosen zijn er ook in echt leer, van zware kwaliteit. Verkrijgbaar vanaf 65 euro.

De goedkopere maten gaan van 46 tot 60. De duurdere ook in 62.

Tiroler dameskleding is verkrijgbaar vanaf 19,95. Veel verkrijgbaar in de maten 36 tot/met 50

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Wij kunnen op bestelling een groot aantal pruiken leveren. Van eenvoudig tot luxe. In een groot scala van kleuren en stijlen. Voor een verkleed party of carnaval, maar ook pruiken voor dagelijks gebruik.

Pruiken zijn al verkrijgbaar voor een paar euro. Informeer naar de mogelijkheden.

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Op bestelling verkrijgbaar: slingers, letterslingers, lampionnen, huldeschilden, vlaggen, opblaas letters, pinata's, vlaggenlijnen, confetti (shooter), ballonnen, sneeuwspray in spuitbus, scheidsrechter spray in bus, decoratie spray in matte en glitter kleuren, glitters in diverse kleuren,

Ook kunnen wij veel Ramadan en andere Islamitische feest producten leveren.

Naast ons vaste assortiment, kunnen wij nog veel meer leveren. Wij leveren heel veel pride artikelen voor u. Maak uw roze evenement tot een ware happening met een groot aantal vlaggenlijnen. Hang de regenboogvlag trots buiten,

Ook kunnen wij een groot aantal schminkjes leveren, o.a. in de regenboog kleuren, maar ik in de Lesbische kleuren, maar ook de transgender of bi sexueel kleuren.